headerphoto

Workshop Taart Decoreren


HomepageTijdens deze workshop leert u de basistechniek taart snijden, vullen, afsmeren, plooivrij bedekken met fondant en vervolgens decoreren. Maar u begint met een heerlijk potje thee (of koffie) met een huisgemaakte cupcake. Vervolgens staat er al een afgebakken biscuit voor u klaar, om mee aan de slag te gaan. Ook diverse materialen en ingredienten staan klaar om de taart te vullen, bekleden en te decoreren. Uiteindelijk gaat u naar huis met een prachtige en smakelijke taart, maar ook met een mooie basiskennis waar u thuis lekker mee aan de slag kan gaan. De workshop wordt verzorgd door "Thuistaartje"

Vanaf 6 t/m 12 personen
Prijs 35,00 p.p. reserveren is noodzakelijk email:info@boeren-goed.nl


Op zaterdag 3 november organiseren wij weer een inschrijf workshop taart decoren. En deze keer staat de workshop helemaal in het teken van de herfst!
Tijdens deze workshop leert u de basistechniek taart snijden, vullen, afsmeren, plooivrij bedekken met fondant en vervolgens decoreren. Maar we beginnen de workshop natuurlijk met een heerlijk potje thee (of koffie) met een huisgemaakte cupcake om vervolgens aan de slag te gaan met de afgebakken biscuit. Uiteindelijk gaat u naar huis met een prachtige en smakelijke taart en een mooie basiskennis waar u thuis lekker mee aan de slag kunt gaan.
De workshop wordt verzorgd door de dames van 'Thuistaartje'.
Aanvang 13.00 uur, kosten 35,00 p.p.
Doe je ook mee?
Geef je dan snel op!!


Webshop

Winkelwagen

Lees even

Algemene voorwaarden

Boeren-goed

Boeren-Goed

Boeren-Goed